Cazare Predeal, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Predeal.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Noblesse Predeal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 150 de metri de Partia Clabucet.

Hotel Orizont este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la iesirea din Predeal, la 1,5 km de partiile de schi.

Hotel Dragului este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 500 metri de partia de schi Clabucet.

Hotel Edelweiss este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 15 minute de mers pe jos de partia de schi Clabucet.

Complex Verona este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 80 de metri de Club Office.

Hotel Continental Gaiser este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in localitatea Timisul de Jos, la 5 km de Predeal.

Hotel Carmen este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in centrul statiunii Predeal.

Hotel Cabana Vanatorilor este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 2 km de partia Clabucet si de gara din Predeal.

Pensiunea Del Monte este situata in statiunea Predeal.

Hotel Paraul Rece este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:Str. Valea Rasnoavei nr 10, Jud Brasov.

Hotel Premier este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: Clabucet Sosire, Jud. Brasov,Predeal,baza partiei de ski Clabucet.

Hotel Predeal este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa: str. Muncii, nr. 6, cod 505300, Judetul Brasov,Predeal.

Hotel Timis este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa: Timisu de Sus, Soseaua. Nationsla 5- DN1, Jud. Brasov.

 

 

«12»

Despre Predeal

Predeal

Predeal este localitatea aflata la cea mai mare altitudine din Romania fiind pozitionata pe Valea Prahovei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Vila Maresalului Antonescu, cimitirul Legionar si cele 5 partii de schii amenajate cu telescaun.