Cazare Predeal, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Predeal.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Piemonte este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe DN 1, la numai 2 miute de gara.

Hotel Andy este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Predeal.

Hotel Atelier este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 100 de metri de partia de schi Clabucet.

Hotel Confort Suites este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la numai 2 km de Partia Clabucet si la numai 10 minute de gara din Predeal.

Hotel Ski & Sky Predeal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 50 de metri de partia de schi Clabucet.

Pensiunea Cota 1200 este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in apropierea partiilor Clabucet si Cocosul.

Hotel Robinson este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii Predeal, la 5 minute de gara si 10 minute de partia de schi.

Hotel Rozmarin este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la iesirea din Predeal spre Brasov.

Hotel Hera este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1,5 km de gara din Predeal si la 15 minute de partia Clabucet.

Hotel Belvedere este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 5 minute de mers cu masina de partia de schi Clabucet.

Hotel Zada este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 3 km de centrul statiunii Predeal.

Pensiunea VRK este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 100 m de centrul statiunii.

Hotel Ursuletul este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 700 de metri de centrul statiunii Predeal si la 1 km de partia Clabucet.

Hotel Noblesse Predeal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 150 de metri de Partia Clabucet.

Hotel Orizont este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la iesirea din Predeal, la 1,5 km de partiile de schi.

Hotel Cool este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 400 de metri de teleschi si 800 de metri de centrul statiunii Predeal.

Hotel Dragului este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 500 metri de partia de schi Clabucet.

Hotel Edelweiss este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 15 minute de mers pe jos de partia de schi Clabucet.

Complex Verona este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 80 de metri de Club Office.

Hotel Continental Gaiser este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in localitatea Timisul de Jos, la 5 km de Predeal.

Hotel Carmen este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in centrul statiunii Predeal.

Hotel Cabana Vanatorilor este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 2 km de partia Clabucet si de gara din Predeal.

Pensiunea Del Monte este situata in statiunea Predeal.

Hotel Piatra Craiului este clasifiat cu 3 stele de confort si este situat la 7 km de centrul Predealului, in statiunea Paraul Rece.

Hotel Paraul Rece este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:Str. Valea Rasnoavei nr 10, Jud Brasov.

Hotel Premier este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: Clabucet Sosire, Jud. Brasov,Predeal,baza partiei de ski Clabucet.

Hotel Predeal este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa: str. Muncii, nr. 6, cod 505300, Judetul Brasov,Predeal.

Hotel Timis este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa: Timisu de Sus, Soseaua. Nationsla 5- DN1, Jud. Brasov.

 

 

«1»

Despre Predeal

Predeal

Predeal este localitatea aflata la cea mai mare altitudine din Romania fiind pozitionata pe Valea Prahovei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Vila Maresalului Antonescu, cimitirul Legionar si cele 5 partii de schii amenajate cu telescaun.