Cazare Ramnicu Valcea, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Valcea.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Simfonia este clasficat cu 4 stele de confort, fiind situat la km 0 al orasului, foarte aproape de cele mai importante centre comerciale, Gara si Parcul Zavoi.

Pensiunea Relax este clasificata cu 3 stele de confort, aflandu-se la intrarea in municipiul Ramnicu Valcea, chiar in punctul de plecare spre zonele turistice ale zone.

Pensiunea Elisabeta este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata pe strada principala care traverseaza orasul Ramnicu Valcea, la doar 20 de minute de mers de centrul orasului.

Grand Hotel Sofianu este clasificat cu 3 stele de confort, reprezentand unicul hotel muzeu de arta din Romania, fiind situat in Parcul Zavoi.

Hotel Gemina este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului, in apropierea Salii Sporturilor, fiind situat la poalele Dealului Capela.

Hotelul Castel este clasificat cu 3 stele, fiind amplasat chiar in inima orasului, in apropierea Primariei, Consiliului Judetean, muzeelor, bancilor si magazinelor.

Vila Boierului este clasificata cu 4 stele de confort si reprezinta fosta resedinta a familiei Ceausescu, oferind o panorama minunata asupra orasului care se afla la numai 3 km.

Hotel Maria este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat intr-o zona linistita a orasului, la numai 1 km de Parcul Zavoi si 1,5 km de Gara.

Hotelul Miraj este clasificat cu 3 stele de confort, aflandu-se intr-o oaza de verdeata cu o priveliste deosebita asupra orasului, imediat in apropierea Garii si Parcului Zavoi.

Pensiunea Favorit este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la intrarea spre centrul orasului Ramnicu Valcea, la doar 1 km de Gara si 18 km de orasul Calimanesti.

«1»

Despre Ramnicu Valcea

Ramnicu-Valcea

Ramnicu Valcea este cel mai mare oras al Judetului Valcea, dezvoltarea orasului fiind strans legata de dezvoltarea sa economica si industriala. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii Turistice:  Partia si Lacul Vidra, Manastirea Cozia, Manastirea Hurezi si multe altele, devenind alegerea perfecta pentru un turism de relaxare.