Cazare Rasnov, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Rasnov.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Casa Rasnoveana este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 1 km de Cetatea Rasnov si la 1,5 km de gara.

Hotelul Max International este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la intrarea in Rasnov, dinspre Brasov.

Pensiunea Rasnov este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 7 km de Poiana Brasov si 15 km de Castelul Bran.

Pensiunea Rem's este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 9 km de partiile de schi si 150m distanta de centrul orasului Rasnov.

Pensiunea Waldburg din Rasnov este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la 12 Km de castelul Bran si 10 Km de statiunea Poiana Brasov. 

Pensiunea Rosenville este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 5 minute de mers cu masina de Cetatea Rasnov.

Pensiunea Valea Cetatii este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la poalele Cetatii Rasnov.

Pensiunea Panicel este cotata cu 4 stele de confort si este situata la adresa: DN 73A Brasov-Bran la 2 Km de orasul Rasnov si la 0,5 km de Drumul National.

«1»

Despre Rasnov

Rasnov

Rasnov este a treia statiune de interes national din judetul Brasov dupa Poiana Brasov si Predeal la 25 km de Brasov 650 m altitudine.  Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Cetatea Rasnovului cat si evenimente culturale: Serbarile Zapezii, Festivalul Off Road.