Cazare Satu Mare, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Satu Mare.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Aurora este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in mijlocul orasului, la maxim 200 de metri de Parcul Central.

Hotel Melody este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de Parcul UFO si aproximativ 10 km de Aeroportul din Satu Mare.

Hotel Astoria este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat chiar in centrul orasului langa Parcul Central, la 1 km de Gara.

City Hotel este clasificat cu 4 stele de confort, aflandu-se la numai 500 de metri de centrul orasului si la o distanta de aproximativ 850 de metri de Gradina Romei.

Vila Rania este clasificata cu 3 stele de confort, aflandu-se la iesirea din Satu Mare spre Zalau, la 7,5 km de Gara si 12,5 km de Aeroportul din Satu Mare.

Vila Korona este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasat la 10 km de Aeroportul din Satu Mare, la numai 10 minute de mers pe jos de centrul orasului.

Motel Select este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la la numai 1 km de Skate Park si 12 km de Aeroportul din Satu Mare.

Hotel Dana este clasificat cu 3 stele de confort, aflandu-se la intrarea dinspre Oradea, langa Centrul Medical Caritas.

Hotel Cardinal este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de centrul orasului, la o distanta de 1,6 km de Gradina Romei.

Hotel Coral este clasificat cu 3 stele de confort, aflandu-se la periferia orasului, la 7 km de Gara si 17 km de Aeroportul din Satu Mare.

Hotel Alma Spa este clasificat cu 3 stele de confort, aflandu-se la intrarea in Satu Mare, la o distanta de 2, 5 km fata de Muzeul Judetean si Gara.

Casa Pannonia este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situat intr-o zona linistita, la doar 1 km de centrul istoric al orasului si 20 de minute de mers pe jos pana la gara.

«1»

Despre Satu Mare

Satu Mare

Satu Mare se afla pe raul Somes, fiind resedinta de judet. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Turnul Pompierilor, Palatul Episcopiei romano-catolice, Teatrul, Cladirea Breslei Cizmarilor, Casa Memoriala "Vasile Lucaciu", Muzeul Judetean. De asemenea, turistii vin cu placere in acest oras si pentru evenimente culturale ca: Oktoberfest, SamJAZZ, SamROCK, Zile Culturale Satmarene.