Cazare Satu Mare, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Satu Mare.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

City Hotel este clasificat cu 4 stele de confort, aflandu-se la numai 500 de metri de centrul orasului si la o distanta de aproximativ 850 de metri de Gradina Romei.

Casa Pannonia este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situat intr-o zona linistita, la doar 1 km de centrul istoric al orasului si 20 de minute de mers pe jos pana la gara.

Hotelul Aurora este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in mijlocul orasului, la maxim 200 de metri de Parcul Central.

Vila Rania este clasificata cu 3 stele de confort, aflandu-se la iesirea din Satu Mare spre Zalau, la 7,5 km de Gara si 12,5 km de Aeroportul din Satu Mare.

Vila Korona este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasat la 10 km de Aeroportul din Satu Mare, la numai 10 minute de mers pe jos de centrul orasului.

Motel Select este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la la numai 1 km de Skate Park si 12 km de Aeroportul din Satu Mare.

Hotel Melody este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de Parcul UFO si aproximativ 10 km de Aeroportul din Satu Mare.

Hotel Dana este clasificat cu 3 stele de confort, aflandu-se la intrarea dinspre Oradea, langa Centrul Medical Caritas.

Hotel Cardinal este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de centrul orasului, la o distanta de 1,6 km de Gradina Romei.

Hotel Astoria este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat chiar in centrul orasului langa Parcul Central, la 1 km de Gara.

Hotel Coral este clasificat cu 3 stele de confort, aflandu-se la periferia orasului, la 7 km de Gara si 17 km de Aeroportul din Satu Mare.

Hotel Alma Spa este clasificat cu 3 stele de confort, aflandu-se la intrarea in Satu Mare, la o distanta de 2, 5 km fata de Muzeul Judetean si Gara.

«1»

Despre Satu Mare

Satu Mare

Satu Mare se afla pe raul Somes, fiind resedinta de judet. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Turnul Pompierilor, Palatul Episcopiei romano-catolice, Teatrul, Cladirea Breslei Cizmarilor, Casa Memoriala "Vasile Lucaciu", Muzeul Judetean. De asemenea, turistii vin cu placere in acest oras si pentru evenimente culturale ca: Oktoberfest, SamJAZZ, SamROCK, Zile Culturale Satmarene.