Cazare Sibiel, Pensiuni Sibiel, Cazare pensiuni Sibiel.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Gentiana este situata la poalele muntilor Cindrel intr-o zona bogara de traditii populare  la 24 de km de Sibiu.

 

 Pensiunea Sibiel a devenit de-a lungul vremii cea mai vizitata pensiune din zona datorita conditiilor bune de cazare pe care le ofera turistilor iar Aerportul din Sibiu la 30 de minute.

Pensiunea Bunica Eugenia va ofera linistea de la tara si mancarea gustoasa de la bunici  amplasarea este  intr-o zona linistita din satul Sibiel, la 26 de km de orasul Sibiu.

Pensiunea Lunca Sibielului este locul ideal pentru a descoperi momente de liniste si relaxare fiind situata la 300 de metri distanta de Raul Sibiel si 23 de km de Sibiu.

«1»

Despre Sibiel

Sibiel

Sibiel este o localitate din Judetul Sibiu, fiind un sat de interes turistic. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractiile turistice pe care oaspetii le pot vizita sunt: Muzeul de icoane pe sticla Pr. Zosim Oancea, Biserica Sfanta Treime, Monumentul Eoilor Romani, etc.