Cazare Sibiu, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Sibiu.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Gallant este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de centrul istoric al orasului si la 2 km de Aeroportul International Sibiu.

Pensiunea Casa Veche este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 700 de metri de zona istorica a municipiului Sibiu si 1 km de Gara.

Hotel Libera este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la doar 800 de metri de centrul istoric al orasului, departe de agitatia cotidiana.

Hotel Parc este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de centrul istoric al orasului si 2 km de Gara Sibiu.

Hotel Villa Astoria este clasificat cu 4 stele si se afla in imediata apropiere a celui mai important edificiu si prima atractie turistica a Sibiului, Turnul Sfatului.

Hotel Roberts este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat in apropierea centrului istoric al orasului si la 4,3 km de Aeroportul din Sibiu.

Hotel Vestem este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la o distanta mica fata de localitatea Talmaciu cu iesire imediata in DN1 si DN7 si la 10 km fata de Sibiu.

Hotel Stefani este clasificat cu 3 stele de confort si este situat intr-o zona linistita dar nu departe de Piata Mare, Piata Mica, Turnul Sfatului si Biserica Brukenthal din Sibiu.

Pensiunea Korona este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 500 de metri de Stadionul Municipal si la 5 km de Aeroportul din Sibiu.

Pensiunea Artemis este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 10 min de centrul istoric al orasului Sibiu.

Pensiunea Hermannstadt este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 3 minute de centrul istoric al Sibiului si la 5 minute de Gara.

Pensiunea Ileana este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata langa Teatrul Radu Stanca, la numai 1 km de Gara si 3,5 km de Aeroportul din Sibiu.

Pensiunea Fortuna este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in centrul orasului Sibiu, la numai 10 minute de mers pe jos de Piata Unirii.

Pensiunea Maria este clasificata cu 4 stele de confort, fiind amplasata intr-o zona linistita a orasului, la distanta de 2,2 km de Primarie si 2,7 km de Gara Sibiu.

Pensiunea Rubin este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in apropiere de padurea Dumbrava si la numai 7 minute de mers cu masina fata de centrul instoric al orasului.

Despre Sibiu

Sibiu

Sibiu este cel mai mare municipiu al Judetului Sibiu, fiind un important centru cultural si economic. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: satiunea Paltinis, precum si o serie de imprejurimi ce fac ca Sibiul sa fie una din cele mai vizitate regiuni din Romania: Muzeul de Istorie, Muzeul Astra, Muzeul de Istorie Naturala, Piata Mare, Turnul Sfatului. Podul Mincinosilor, Catedrala Evanghelica.