Cazare Sibiu, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Sibiu.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Hilton este clasificat cu 5 stele de confort, fiind situat langa padurea Dumbrava, la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Sibiu.

Pensiunea Greenhouse este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata intr-un cadru foarte linistit, la doar 5 minute de mers cu masina de Aeroportul Sibiu.

Vila Weidner este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in inima centrului istoric al orasului, la numai 1 km de Gara.

Hotel Ramada este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat în plin centrul istoric al orasului, la doar 5 minute de Piata Mare si Podul Mincinosilor.

Hotel Premier este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat chiar la intrarea in oras, la numai 3 km distanta de Gara Sibiu.

Hotel Continental Forum este clasificat cu 4 stele de confort, fiind pozitionat in Piata Unirii, la mai putin de 1 km de Primaria Sibiu.

Hotelul Casa Luxemburg este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului, la aproape 1 km de Primaria Sibiu.

Hotel Ibis este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul vechi al orasului, la o distanta de numai 1,3 km de Primaria Sibiu.

Apartamentul Dragoner este situat in centrul istoric al Sibiului, la 50 de metri de Piata Dragoner si 800 de metri de Gara.

Pensiunea Casa Romana 1 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata in centrul orasului, in apropiere de Piata Mare si la o distanta de 5 minute de gara.

Pensiunea Casa Romana 2 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la numai 100 de metri de statia de autobuz si 900 de metri de Podul Mincinosilor.

Hotel Bocca del Rio este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in apropierea orasului Sibiu, statiunea Paltinis si Muntii Cindrel.

Pensiunea Casa Salzburg este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la 500 de metri de Muzeul National de Arta Brukenthal si la 700 de metri de Podul Mincinosilor.

Villa Santa Maria este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata intr-o zona linistita numita Turnisor din Sibiu, avand acces direct din DN1.

Hotelul Class Hermannstadt este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat intr-o zona rezidentiala linistita, la 3,5 km de centrul orasului Sibiu.

Hotelul Gallant este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de centrul istoric al orasului si la 2 km de Aeroportul International Sibiu.

Pensiunea Casa Veche este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 700 de metri de zona istorica a municipiului Sibiu si 1 km de Gara.

Hotel Libera este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la doar 800 de metri de centrul istoric al orasului, departe de agitatia cotidiana.

Hotel Parc este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de centrul istoric al orasului si 2 km de Gara Sibiu.

Hotel Villa Astoria este clasificat cu 4 stele si se afla in imediata apropiere a celui mai important edificiu si prima atractie turistica a Sibiului, Turnul Sfatului.

Hotel Roberts este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat in apropierea centrului istoric al orasului si la 4,3 km de Aeroportul din Sibiu.

Hotel Vestem este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la o distanta mica fata de localitatea Talmaciu cu iesire imediata in DN1 si DN7 si la 10 km fata de Sibiu.

Hotel Stefani este clasificat cu 3 stele de confort si este situat intr-o zona linistita dar nu departe de Piata Mare, Piata Mica, Turnul Sfatului si Biserica Brukenthal din Sibiu.

Pensiunea Korona este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 500 de metri de Stadionul Municipal si la 5 km de Aeroportul din Sibiu.

Pensiunea Artemis este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 10 min de centrul istoric al orasului Sibiu.

«12»

Despre Sibiu

Sibiu

Sibiu este cel mai mare municipiu al Judetului Sibiu, fiind un important centru cultural si economic. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: satiunea Paltinis, precum si o serie de imprejurimi ce fac ca Sibiul sa fie una din cele mai vizitate regiuni din Romania: Muzeul de Istorie, Muzeul Astra, Muzeul de Istorie Naturala, Piata Mare, Turnul Sfatului. Podul Mincinosilor, Catedrala Evanghelica.