Cazare Sibiu, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Sibiu.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Rubin este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in apropiere de padurea Dumbrava si la numai 7 minute de mers cu masina fata de centrul instoric al orasului.

Pensiunea Artemis este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 10 min de centrul istoric al orasului Sibiu.

Pensiunea Alexia este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 800 de metri de centrul istoric al orasului, in apropierea Parcului Sub Arini.

Pensiunea Casa Veche este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 700 de metri de zona istorica a municipiului Sibiu si 1 km de Gara.

Hotel Vestem este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la o distanta mica fata de localitatea Talmaciu cu iesire imediata in DN1 si DN7 si la 10 km fata de Sibiu.

Pensiunea Hermannstadt este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 3 minute de centrul istoric al Sibiului si la 5 minute de Gara.

Pensiunea Fortuna este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in centrul orasului Sibiu, la numai 10 minute de mers pe jos de Piata Unirii.

Pensiunea Casa Romana 2 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la numai 100 de metri de statia de autobuz si 900 de metri de Podul Mincinosilor.

Hotel Bocca del Rio este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in apropierea orasului Sibiu, statiunea Paltinis si Muntii Cindrel.

Pensiunea Greenhouse este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata intr-un cadru foarte linistit, la doar 5 minute de mers cu masina de Aeroportul Sibiu.

Pensiunea Casa Salzburg este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la 500 de metri de Muzeul National de Arta Brukenthal si la 700 de metri de Podul Mincinosilor.

Pensiunea Ileana este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata langa Teatrul Radu Stanca, la numai 1 km de Gara si 3,5 km de Aeroportul din Sibiu.

Hotel Stefani este clasificat cu 3 stele de confort si este situat intr-o zona linistita dar nu departe de Piata Mare, Piata Mica, Turnul Sfatului si Biserica Brukenthal din Sibiu.

Pensiunea Casa Romana 1 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata in centrul orasului, in apropiere de Piata Mare si la o distanta de 5 minute de gara.

Pensiunea Maria este clasificata cu 4 stele de confort, fiind amplasata intr-o zona linistita a orasului, la distanta de 2,2 km de Primarie si 2,7 km de Gara Sibiu.

«123»

Despre Sibiu

Sibiu

Sibiu este cel mai mare municipiu al Judetului Sibiu, fiind un important centru cultural si economic. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: satiunea Paltinis, precum si o serie de imprejurimi ce fac ca Sibiul sa fie una din cele mai vizitate regiuni din Romania: Muzeul de Istorie, Muzeul Astra, Muzeul de Istorie Naturala, Piata Mare, Turnul Sfatului. Podul Mincinosilor, Catedrala Evanghelica.