Cazare Sibiu, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Sibiu.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Hilton este clasificat cu 5 stele de confort, fiind situat langa padurea Dumbrava, la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Sibiu.

Hotel Ramada este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat în plin centrul istoric al orasului, la doar 5 minute de Piata Mare si Podul Mincinosilor.

Hotel Libera este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la doar 800 de metri de centrul istoric al orasului, departe de agitatia cotidiana.

Hotel Villa Astoria este clasificat cu 4 stele si se afla in imediata apropiere a celui mai important edificiu si prima atractie turistica a Sibiului, Turnul Sfatului.

Hotel Ibis este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul vechi al orasului, la o distanta de numai 1,3 km de Primaria Sibiu.

Hotelul Casa Luxemburg este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului, la aproape 1 km de Primaria Sibiu.

Apartamentul Dragoner este situat in centrul istoric al Sibiului, la 50 de metri de Piata Dragoner si 800 de metri de Gara.

Hotelul Class Hermannstadt este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat intr-o zona rezidentiala linistita, la 3,5 km de centrul orasului Sibiu.

Hotel Parc este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de centrul istoric al orasului si 2 km de Gara Sibiu.

Hotel Roberts este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat in apropierea centrului istoric al orasului si la 4,3 km de Aeroportul din Sibiu.

Vila Weidner este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in inima centrului istoric al orasului, la numai 1 km de Gara.

Hotel Premier este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat chiar la intrarea in oras, la numai 3 km distanta de Gara Sibiu.

Villa Santa Maria este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata intr-o zona linistita numita Turnisor din Sibiu, avand acces direct din DN1.

Hotelul Gallant este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de centrul istoric al orasului si la 2 km de Aeroportul International Sibiu.

Pensiunea Korona este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 500 de metri de Stadionul Municipal si la 5 km de Aeroportul din Sibiu.

«123»

Despre Sibiu

Sibiu

Sibiu este cel mai mare municipiu al Judetului Sibiu, fiind un important centru cultural si economic. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: satiunea Paltinis, precum si o serie de imprejurimi ce fac ca Sibiul sa fie una din cele mai vizitate regiuni din Romania: Muzeul de Istorie, Muzeul Astra, Muzeul de Istorie Naturala, Piata Mare, Turnul Sfatului. Podul Mincinosilor, Catedrala Evanghelica.