Cazare Sibiu, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Sibiu.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Greenhouse este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata intr-un cadru foarte linistit, la doar 5 minute de mers cu masina de Aeroportul Sibiu.

Pensiunea Ileana este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata langa Teatrul Radu Stanca, la numai 1 km de Gara si 3,5 km de Aeroportul din Sibiu.

Hotel Premier este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat chiar la intrarea in oras, la numai 3 km distanta de Gara Sibiu.

Hotelul Casa Luxemburg este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului, la aproape 1 km de Primaria Sibiu.

Hotel Ibis este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul vechi al orasului, la o distanta de numai 1,3 km de Primaria Sibiu.

Apartamentul Dragoner este situat in centrul istoric al Sibiului, la 50 de metri de Piata Dragoner si 800 de metri de Gara.

Pensiunea Casa Romana 1 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata in centrul orasului, in apropiere de Piata Mare si la o distanta de 5 minute de gara.

Pensiunea Casa Romana 2 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la numai 100 de metri de statia de autobuz si 900 de metri de Podul Mincinosilor.

Hotel Bocca del Rio este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in apropierea orasului Sibiu, statiunea Paltinis si Muntii Cindrel.

Pensiunea Casa Salzburg este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la 500 de metri de Muzeul National de Arta Brukenthal si la 700 de metri de Podul Mincinosilor.

Villa Santa Maria este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata intr-o zona linistita numita Turnisor din Sibiu, avand acces direct din DN1.

Hotelul Class Hermannstadt este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat intr-o zona rezidentiala linistita, la 3,5 km de centrul orasului Sibiu.

Hotelul Gallant este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de centrul istoric al orasului si la 2 km de Aeroportul International Sibiu.

Pensiunea Casa Veche este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 700 de metri de zona istorica a municipiului Sibiu si 1 km de Gara.

Hotel Parc este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 1 km de centrul istoric al orasului si 2 km de Gara Sibiu.

«123»

Despre Sibiu

Sibiu

Sibiu este cel mai mare municipiu al Judetului Sibiu, fiind un important centru cultural si economic. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: satiunea Paltinis, precum si o serie de imprejurimi ce fac ca Sibiul sa fie una din cele mai vizitate regiuni din Romania: Muzeul de Istorie, Muzeul Astra, Muzeul de Istorie Naturala, Piata Mare, Turnul Sfatului. Podul Mincinosilor, Catedrala Evanghelica.