Cazare Sighetu Marmatiei, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hostel & Camping Iza este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat intr-o zona linistita, la o distanta de 2 km de centrul orasului si la 3 km de Gara.

Hotel Coroana este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in centrul orasului Sighetu Marmatiei, in apropierea multor obiective turistice (Memorialul victimelor comunismului, Muzeul Satului).

Situata la intrarea in comuna Vadul Izei, Pensiunea Lavita este o pensiune noua, amenajata in mod traditional, dar cu facilitati moderne.

Pensiunea Camves Inn este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la 5 kilometri de centrul orasului Sighetu Marmatiei si la 13 kilometri de Cimitirul vesel de la Sapanta.

Perla Sigheteana este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in orasul Sighetu Marmatiei, pe DN 19.

Vila Royal este cotata cu 3 stele de confort si este situata in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la numai 1,5 kilometri de granita cu Ucraina.

«1»

Despre Sighetu Marmatiei

Sighetu Marmatiei

Sighetu Marmatiei este un municipiu din judetul Maramures, situat foarte aproape de granita Romaniei cu Ucraina. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere.

Atractii turistice: Muzeul Satului, Festivalul Obiceiurilor Laice de Iarna