Cazare Sighisoara, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Sighisoara.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hostelul Burg este situat in centrul orasului Sighisoara, unde valorea istorica este intacta si este clasificat cu 2 stele de confort.

Hotelul Transilvania este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 10 minute de centrul medieval al Sighisoarei.

Pensiunea Casa Saseasca este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in centrul Sighisoarei la 100 m de Turnul cu Ceas.

Hotelul Rex este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute de centrul comercial si istoric al orasului medieval Sighisoara, intr-o zona linistita si placuta.

Hotelul BinderBubi este clasificat cu 5 stele de confort, fiind situat la 5 minute de Piata Cetatii Medievale, intr-o perfecta sincronizare cu regiunea atat de incarcata de istorie.

Hotel Cavaler este clasificat cu 4 stele de confort si se situeaza la 200 de metri de Cetatea Sighisoara.

Hotelul Claudiu este clasificat cu 3 stele de confort, se afla intr-o zona linistita a Sighisoarei intr-un imobil construit in anul 1683.

Pensiunea Pivnita lui Teo este clasificata cu 3 stele de confort si se afla foarte aproape de Turnul cu Ceas si Biserica Manastirii.

Pensiunea Bella Vista este clasificata cu 3 stele de confort si se situeaza la mai putin de 2 km de centrul orasului.

Pensiunea Cartref se afla in Saschiz, judetul Mures, pe E60, la 18 km de Sighisoara.

Hotelul Sighisoara este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: strada Scolii nr. 4-6, Sighisoara, in plin centru istoric, in cetatea medievala a Sighisoarei, cu vedere spre Turnul cu Ceas.

«1»

Despre Sighisoara

Sighisoara

Sighisoara reprezinta si astazi un oras cetate locuit si datorita arhitecturii sale remarcabile, a pozitiei dominante si a asezarii geografice, orasul a fost numit "Perla Transilvaniei". Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: cetatea medievala alaturi de Turnul cu Ceas, urmate de biserici si case atat de bine pastrate inca din cele mai vechi timpuri.