Cazare Sighisoara, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Sighisoara.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Cavaler este clasificat cu 4 stele de confort si se situeaza la 200 de metri de Cetatea Sighisoara.

Hotelul BinderBubi este clasificat cu 5 stele de confort, fiind situat la 5 minute de Piata Cetatii Medievale, intr-o perfecta sincronizare cu regiunea atat de incarcata de istorie.

Pensiunea Pivnita lui Teo este clasificata cu 3 stele de confort si se afla foarte aproape de Turnul cu Ceas si Biserica Manastirii.

Hotelul Sighisoara este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: strada Scolii nr. 4-6, Sighisoara, in plin centru istoric, in cetatea medievala a Sighisoarei, cu vedere spre Turnul cu Ceas.

Hotelul Claudiu este clasificat cu 3 stele de confort, se afla intr-o zona linistita a Sighisoarei intr-un imobil construit in anul 1683.

Hotelul Transilvania este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 10 minute de centrul medieval al Sighisoarei.

Pensiunea Casa Saseasca este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in centrul Sighisoarei la 100 m de Turnul cu Ceas.

Hotelul Rex este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute de centrul comercial si istoric al orasului medieval Sighisoara, intr-o zona linistita si placuta.

Pensiunea Bella Vista este clasificata cu 3 stele de confort si se situeaza la mai putin de 2 km de centrul orasului.

Pensiunea Cartref se afla in Saschiz, judetul Mures, pe E60, la 18 km de Sighisoara.

Hostelul Burg este situat in centrul orasului Sighisoara, unde valorea istorica este intacta si este clasificat cu 2 stele de confort.

«1»

Despre Sighisoara

Sighisoara

Sighisoara reprezinta si astazi un oras cetate locuit si datorita arhitecturii sale remarcabile, a pozitiei dominante si a asezarii geografice, orasul a fost numit "Perla Transilvaniei". Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: cetatea medievala alaturi de Turnul cu Ceas, urmate de biserici si case atat de bine pastrate inca din cele mai vechi timpuri.