Cazare Sinaia, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Sinaia.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Rina Cerbul este clasificat cu  stele de confort si este situat in centrul statiunii Sinaia, la 500 m de gara si de telegondola.

Hotel Rina Sinaia este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul statiunii Sinaia, la 300 de metri de gara si de primarie.

Hotel Marea Neagra este clasificat cu 3 stele de confort si este situat 1,5 km de centrul orasului Sinaia si foarte aproape de Castelul Peles.

Hotel Palace este clasifiat cu 4 stele de confort si este situat in parcul Dimitrie Ghica, la 3 minute de Gara Sinaia.

Hotel Caraiman este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 200 metri de centrul statiunii, in parcul Dimitrie Ghica.

Hotelul Arca lui Noe este clasificat cu 4 stele de confort si este situat aproape de Manastirea Sinaia si Castelul Peles.

Hotel Rowa Dany este clasificat cu 4 stele de confort si este situat langa casa memoriala George Enescu din Sinaia.

Vila Sinaia 1929 este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la doar 700 m de Primaria Sinaia.

Vila Retezat este clasificata cu 2 stele de confort si este situata la numai 5 minute de telecabina si la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Sinaia.

«12»

Despre Sinaia

Sinaia

Staiunea turistica Sinaia este asezata la poalele muntilor Bucegi, judetul Prahova. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Castelul Peles, partiile de schi Papagal, Tarle, Valea cu Brazi, Gondola.