Cazare Sinaia, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Sinaia.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Foisorul cu Flori este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 3,5 km de centrul orasului si la 1 km de cea mai apropiata partie de ski, iar Castelul Peles este la doar 600 de metri.

Vila Camelia este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la mica distanta de centrul statiunii Sinaia si aproape de Manastirea Sinaia.

Hotel Ioana este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la numai 300 metri de telecabina.

Hotel Regal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 4 km de centrul statiunii Sinaia, pe drumul ce urca spre Cota 1400.

Hotelul Bastion este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe domeniul regal al Castelului Peles, la 1,5 km de gara din Sinaia.

Hotel Riviera este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat in partea nordica a orasului Sinaia, la o distanta de 2,5 km de Manastira Sinaia.

Hotel Cota 1400 este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 km de Sinaia, aproape de partiile de schi de la cota 2000.

Hotel Marami este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 250 de metri de Castelul Peles.

Hotel Regina este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la jumatatea distantei dintre Cazino si Castelul Peles.

Hotel Silvia Apart este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in vecinatatea Manastirii Sinaia si a Castelului Peles.

Hotel Anda este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului Sinaia, la 100 de metri de telecabina.

Hotel Casa Iris este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 500 metri de partia de schi si la 10 minute de Castelul Peles.

Hotelul Cumpatu este clasificat in categoria hotelurilor de 4 stele si este situat la 3 km de castelele Peles si Pelisor.

Hotel International este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 200 metri de centrul statiunii si la 1 km de gara Sinaia.

Hotel Bucegi Sinaia este clasificat cu 3 stele de confort si este situat vis-a-vis de telecabina din SInaia.

Hotel Rina Cerbul este clasificat cu  stele de confort si este situat in centrul statiunii Sinaia, la 500 m de gara si de telegondola.

Hotel Rina Sinaia este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul statiunii Sinaia, la 300 de metri de gara si de primarie.

Hotel Marea Neagra este clasificat cu 3 stele de confort si este situat 1,5 km de centrul orasului Sinaia si foarte aproape de Castelul Peles.

Hotel Palace este clasifiat cu 4 stele de confort si este situat in parcul Dimitrie Ghica, la 3 minute de Gara Sinaia.

Hotel Caraiman este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 200 metri de centrul statiunii, in parcul Dimitrie Ghica.

Hotelul Arca lui Noe este clasificat cu 4 stele de confort si este situat aproape de Manastirea Sinaia si Castelul Peles.

Hotel Rowa Dany este clasificat cu 4 stele de confort si este situat langa casa memoriala George Enescu din Sinaia.

Vila Sinaia 1929 este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la doar 700 m de Primaria Sinaia.

Vila Retezat este clasificata cu 2 stele de confort si este situata la numai 5 minute de telecabina si la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Sinaia.

«1»

Despre Sinaia

Sinaia

Staiunea turistica Sinaia este asezata la poalele muntilor Bucegi, judetul Prahova. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Castelul Peles, partiile de schi Papagal, Tarle, Valea cu Brazi, Gondola.