Cazare Sinaia, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Sinaia.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Foisorul cu Flori este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 3,5 km de centrul orasului si la 1 km de cea mai apropiata partie de ski, iar Castelul Peles este la doar 600 de metri.

Vila Camelia este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la mica distanta de centrul statiunii Sinaia si aproape de Manastirea Sinaia.

Hotel Ioana este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la numai 300 metri de telecabina.

Hotel Regal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 4 km de centrul statiunii Sinaia, pe drumul ce urca spre Cota 1400.

Hotelul Bastion este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe domeniul regal al Castelului Peles, la 1,5 km de gara din Sinaia.

Hotel Riviera este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat in partea nordica a orasului Sinaia, la o distanta de 2,5 km de Manastira Sinaia.

Hotel Cota 1400 este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 km de Sinaia, aproape de partiile de schi de la cota 2000.

Hotel Marami este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 250 de metri de Castelul Peles.

Hotel Regina este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la jumatatea distantei dintre Cazino si Castelul Peles.

Hotel Silvia Apart este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in vecinatatea Manastirii Sinaia si a Castelului Peles.

Hotel Anda este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului Sinaia, la 100 de metri de telecabina.

Hotel Casa Iris este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 500 metri de partia de schi si la 10 minute de Castelul Peles.

Hotelul Cumpatu este clasificat in categoria hotelurilor de 4 stele si este situat la 3 km de castelele Peles si Pelisor.

Hotel International este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 200 metri de centrul statiunii si la 1 km de gara Sinaia.

Hotel Bucegi Sinaia este clasificat cu 3 stele de confort si este situat vis-a-vis de telecabina din SInaia.

«12»

Despre Sinaia

Sinaia

Staiunea turistica Sinaia este asezata la poalele muntilor Bucegi, judetul Prahova. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Castelul Peles, partiile de schi Papagal, Tarle, Valea cu Brazi, Gondola.