Cazare Sinaia, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Sinaia.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Riviera este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat in partea nordica a orasului Sinaia, la o distanta de 2,5 km de Manastira Sinaia.

Hotel Rina Cerbul este clasificat cu  stele de confort si este situat in centrul statiunii Sinaia, la 500 m de gara si de telegondola.

Hotel Caraiman este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 200 metri de centrul statiunii, in parcul Dimitrie Ghica.

Vila Retezat este clasificata cu 2 stele de confort si este situata la numai 5 minute de telecabina si la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Sinaia.

Hotelul Bastion este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe domeniul regal al Castelului Peles, la 1,5 km de gara din Sinaia.

Vila Camelia este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la mica distanta de centrul statiunii Sinaia si aproape de Manastirea Sinaia.

Hotel Cota 1400 este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 km de Sinaia, aproape de partiile de schi de la cota 2000.

Hotel Marami este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 250 de metri de Castelul Peles.

Hotel Regina este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la jumatatea distantei dintre Cazino si Castelul Peles.

Hotel Silvia Apart este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in vecinatatea Manastirii Sinaia si a Castelului Peles.

Hotel Regal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 4 km de centrul statiunii Sinaia, pe drumul ce urca spre Cota 1400.

Hotel Bucegi Sinaia este clasificat cu 3 stele de confort si este situat vis-a-vis de telecabina din SInaia.

Hotel Rina Sinaia este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul statiunii Sinaia, la 300 de metri de gara si de primarie.

Hotel Marea Neagra este clasificat cu 3 stele de confort si este situat 1,5 km de centrul orasului Sinaia si foarte aproape de Castelul Peles.

Vila Sinaia 1929 este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la doar 700 m de Primaria Sinaia.

«12»

Despre Sinaia

Sinaia

Staiunea turistica Sinaia este asezata la poalele muntilor Bucegi, judetul Prahova. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Castelul Peles, partiile de schi Papagal, Tarle, Valea cu Brazi, Gondola.