Cazare Suceava, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Suceava.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Casa Aristocrat este clasificat cu 4 stele de confort si face parte, alaturi de Pensiunea BiCom si Hotel Zamca, din Complexul Turistic Zamca.

Hotel Balada este cotat cu 3 stele de confort si este situat langa Biserica Sfantul Ioan cel Nou si in apropierea cetatii de scaun Suceava.

Hotel Bucovina este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in zona centrala a orasului, in apropierea Manastirii Sfantul Ioan cel Nou si Cetatii de Scaun a Sucevei.

Hotel Classic este clasificat cu 3 stele de confort si este situat intr-un cartier linistit, langa parcul Universitatii Stefan cel Mare.

«12»

Despre Suceava

Suceava

Suceava se numara printre cele mai vechi si mai importante localitati ale Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Biserici si Manastiri, Complexul Muzeeal Bucovina, Case Memoriale, Cladiri Monument Istoric.