Cazare Suceava, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Suceava.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Imperium este cotat cu 4 stele de confort si este situat la intrarea in Suceava dinspre Falticeni, la 3 kilometri de centrul orasului si de Cetatea Sucevei.

Hotelul Continental Suceava este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului Suceava, aproape de cele mai importante obiective turistice: Cetatea de Scaun, Ramasitele Cetatii Scheia, Hanul Domnesc.

Hotel Albert este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat in apropierea centrului comercial "Galleria" si al magazinului Metro.

Hotelul Conacul Domnesc este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat in apropierea manastirilor Hagigadar si Sfantul Ioan cel Nou.

Hotel Sonnenhof este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in imediata apropiere a centrului comercial "Galleria" si la 20 de minute de aeroportul din Suceava.

Hotel West este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la 30 de minute de Manastirea Voronet si la 10 minute de centrul orasului Suceava.

Hotel Zamca este clasificat cu 3 stele de confort si este situat langa Manastirea Zamca, la 20 de minute de centrul orasului Suceava.

Hostel Lary este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in mijlocul naturii, departe de agitatia orasului.

Pensiunea BiCom Suceava este clasificata cu 3 stele de confort si face parte, alaturi de Hotelul Zamca, din Complexul Zamca, fiind localizata la 5 kilometri de gara si de aeroportul din Suceava.

Pensiunea Alexandra este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la numai 200 de metri de Manastirea Moldovita.

Pensiunea Passiflora este clasificata cu 4 stele de confort si este situata in imediata apropiere a Manastirii Humorului.

Pensiunea Rapsodia este clasificata cu 4 stele de confort si este situata in zona centrala a orasului Suceava, in vecinatatea Parcului Sipote.

Pensiunea Santa Fe este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la cateva minute de centrul orasuluin Suceava.

Pensiunea Leaganul Bucovinei este clasificata cu 3 stele de confort si este situata vis-a-vis de Complexul comercial Galleria, Suceava.

Villa Alice este clasificata cu 4 stele de confort si este situata langa Parcul Simion Florea, Suceava.

Hotel Casa Aristocrat este clasificat cu 4 stele de confort si face parte, alaturi de Pensiunea BiCom si Hotel Zamca, din Complexul Turistic Zamca.

Hotel Balada este cotat cu 3 stele de confort si este situat langa Biserica Sfantul Ioan cel Nou si in apropierea cetatii de scaun Suceava.

Hotel Bucovina este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in zona centrala a orasului, in apropierea Manastirii Sfantul Ioan cel Nou si Cetatii de Scaun a Sucevei.

Hotel Classic este clasificat cu 3 stele de confort si este situat intr-un cartier linistit, langa parcul Universitatii Stefan cel Mare.

«1»

Despre Suceava

Suceava

Suceava se numara printre cele mai vechi si mai importante localitati ale Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Biserici si Manastiri, Complexul Muzeeal Bucovina, Case Memoriale, Cladiri Monument Istoric.