Cazare Targoviste, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Targoviste.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Turistica Casa Petru este clasificata cu 3 stele confort si se afla la periferie, la numai 2 km de centrul orasului Targoviste.

Hotel Hova este cotat cu 3 stele de confort, fiind asezat chiar in centrul orasului Targoviste, in apropierea celor mai importante locuri si insitutii.

Hotelul Dambovita este clasificat la categoria de 3 stele si ofera conditii de cazare moderne in centrul municipiului Targoviste.

Hotel Solarino este clasificat cu 3 stele de confort si a fost inaugurat in iulie 2009, fiind localizat la iesirea din Targoviste spre Sinaia.

Hotel King este clasificat cu 3 stele si ofera cazare in centrul orasului Targoviste, aflandu-se in apropierea Garii si a Teatrului Targoviste.

Hotelul Tolea este clasificat cu 4 stele si a fost deschis in anul 2010, fiind doar la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului si avand in preajma la doar 1 km Gara.

«1»

Despre Targoviste

Targoviste

Targoviste este cel mai mare oras al judetului Dambovita si are statutul de cel mai important centru economic, politic, militar, cultural si artistic. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Turnul Chindiei, Complexul monumental-muzeal Curtea Domneasca, Muzeul de Istorie, Muzeul Scriitorilor Damboviteni, Muzeul Gheorghe Petrascu.