Cazare Targoviste, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Targoviste.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Tolea este clasificat cu 4 stele si a fost deschis in anul 2010, fiind doar la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului si avand in preajma la doar 1 km Gara.

Hotel King este clasificat cu 3 stele si ofera cazare in centrul orasului Targoviste, aflandu-se in apropierea Garii si a Teatrului Targoviste.

Hotel Solarino este clasificat cu 3 stele de confort si a fost inaugurat in iulie 2009, fiind localizat la iesirea din Targoviste spre Sinaia.

Hotelul Dambovita este clasificat la categoria de 3 stele si ofera conditii de cazare moderne in centrul municipiului Targoviste.

Hotel Hova este cotat cu 3 stele de confort, fiind asezat chiar in centrul orasului Targoviste, in apropierea celor mai importante locuri si insitutii.

Pensiunea Turistica Casa Petru este clasificata cu 3 stele confort si se afla la periferie, la numai 2 km de centrul orasului Targoviste.

«1»

Despre Targoviste

Targoviste

Targoviste este cel mai mare oras al judetului Dambovita si are statutul de cel mai important centru economic, politic, militar, cultural si artistic. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Turnul Chindiei, Complexul monumental-muzeal Curtea Domneasca, Muzeul de Istorie, Muzeul Scriitorilor Damboviteni, Muzeul Gheorghe Petrascu.