Cazare Targu Mures, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Targu Mures.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Concordia este clasificat cu 4 stele de confort, fiind localizat in inima orasului Targu Mures, in centrul financiar si comercial al acestuia.

Hotelul Premier este un hotel de tip boutique, clasificat cu 3 stele de confort, situat in centrul orasului Targu Mures la 100 de metri de principala Catedrala Ortodoxa.

Hotel Plaza, clasificat cu 5 stele de confort, este situat in centrul orasului si ofera cele mai bune variante de relaxare indiferent de scopul calatoriei oaspetilor.

Hotel Ciao se afla la 2 km de centrul orasului si la 10 km de aeroportul International Targu Mures.

Hotelul Black Lord este clasificat cu 3 stele de confort si se afla la 10 minute de centrul orasului, intr-o ambianta linistita pe malul raului Mures.

Castel Haller este clasificat cu 4 stele de confort, intr-o locatie eleganta si linistita la 200 de metri de raul Mures.

Hotelul President este clasificat cu 4 stele de confort si se afla la intrarea in orasul Targu Mures, la 7 km de Aeroportul International Transilvania.

Hotel Apollo este situat la 3 km de orasul Targu Mures, fiind cunoscut pentru Baile Sarate Sangeorgiu de Mures din cadrul complexului, dar si pentru calitatea serviciilor de 4 stele.

Hotel Apollo este clasificat cu 3 stele de confort si se afla la intrarea in orasul Targu Mures, fiind amenajat in stil modern si culori pastelate.

Motelul Dorina este clasificat cu 3 stele de confort si se afla la 3 km de aeroportul Transilvania si la 17 km de centrul orasului Targu Mures.

Hotel Business este clasificat cu 3 stele de confort, fiind singurul hotel din Romania cu restaurant construit deasupra autostrazii E60.

Hotel Arena este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la 1.5 km de centrul orasului langa zona bazelor sportive.

Hotel Darina este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 2 km ce centrul orasului, intr-un complex construit recent.

Hotel Everest este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la cateva minute de plimbare de centrul orasului, in vecinatatea Salii Polivalente.

«12»

Despre Targu Mures

Targu Mures

Orasul Targu Mures este un oras primitor, dat fiind caracterul multicultural si natural, generate de diversele culturi ce traiesc in simbioza si padurile care acopera o treime din suprafata orasului. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Turistii pot vizita monumente din perioada medievala, renascentista si baroca.