Cazare Targu Mures, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Targu Mures.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Grand este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat central, langa primaria Targu Mures, la 500 de metri de cetatea medievala a orasului.

Pensiunea El Passo este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la intrarea in Targu Mures dinspre Reghin, in imediata apropiere a Spitalului Judetean.

Hotel Laguna este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la 30 de minute de aeroportul Transilvania.

Hotel Perla este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la 20 de minute de centrul orasului si la 9 km de Aeroportul Transilvania.

Casa Adria este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata la 1,5 km de centrul orasului.

Pensiunea Dunca este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 3 km de Targu Mures.

Pensiunea Noroc si Fericire este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la doar 5 minute de centrul orasului.

Hotel Continental este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Piata Teatrului nr.5-6 din Targu-Mures.Hotelul este pozitionat in centrul orasului de unde se poate ajunge cu usurinta la toate marile institutii de stat cat si private.

«12»

Despre Targu Mures

Targu Mures

Orasul Targu Mures este un oras primitor, dat fiind caracterul multicultural si natural, generate de diversele culturi ce traiesc in simbioza si padurile care acopera o treime din suprafata orasului. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Turistii pot vizita monumente din perioada medievala, renascentista si baroca.