Cazare Targu Mures, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Targu Mures.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Plaza, clasificat cu 5 stele de confort, este situat in centrul orasului si ofera cele mai bune variante de relaxare indiferent de scopul calatoriei oaspetilor.

Castel Haller este clasificat cu 4 stele de confort, intr-o locatie eleganta si linistita la 200 de metri de raul Mures.

Hotel Concordia este clasificat cu 4 stele de confort, fiind localizat in inima orasului Targu Mures, in centrul financiar si comercial al acestuia.

Hotelul President este clasificat cu 4 stele de confort si se afla la intrarea in orasul Targu Mures, la 7 km de Aeroportul International Transilvania.

Hotel Apollo este situat la 3 km de orasul Targu Mures, fiind cunoscut pentru Baile Sarate Sangeorgiu de Mures din cadrul complexului, dar si pentru calitatea serviciilor de 4 stele.

Hotel Arena este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la 1.5 km de centrul orasului langa zona bazelor sportive.

Hotel Grand este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat central, langa primaria Targu Mures, la 500 de metri de cetatea medievala a orasului.

Hotel Laguna este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la 30 de minute de aeroportul Transilvania.

Hotel Perla este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la 20 de minute de centrul orasului si la 9 km de Aeroportul Transilvania.

Casa Adria este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata la 1,5 km de centrul orasului.

Hotelul Black Lord este clasificat cu 3 stele de confort si se afla la 10 minute de centrul orasului, intr-o ambianta linistita pe malul raului Mures.

Hotelul Premier este un hotel de tip boutique, clasificat cu 3 stele de confort, situat in centrul orasului Targu Mures la 100 de metri de principala Catedrala Ortodoxa.

Hotel Apollo este clasificat cu 3 stele de confort si se afla la intrarea in orasul Targu Mures, fiind amenajat in stil modern si culori pastelate.

Motelul Dorina este clasificat cu 3 stele de confort si se afla la 3 km de aeroportul Transilvania si la 17 km de centrul orasului Targu Mures.

«12»

Despre Targu Mures

Targu Mures

Orasul Targu Mures este un oras primitor, dat fiind caracterul multicultural si natural, generate de diversele culturi ce traiesc in simbioza si padurile care acopera o treime din suprafata orasului. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Turistii pot vizita monumente din perioada medievala, renascentista si baroca.