Cazare Timisoara, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Timisoara.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Neon este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat pe artera principala a orasului Timisoara, in apropierea centrului comercial Iulius Mall si a hypermarketului Real.

Hotelul Novera este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 2 kilometri de centrul orasului, in imediata apropiere a stadionului Dan Paltinisanu.

Hotel Pacific este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea Aeroportului Traian Vuia.

Hotelul Tresor este cotat cu 4 stele de confort si este localizat la cateva minute de centrul orasului.

Hotel Valentina este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la mai putin de un sfert de ora de Aeroportul Traian Vuia, in partea centrala a orasului, in Complexul Studentesc.

Hotelul Arinis este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la doar 1km de centrul Timisoarei.

Hotelul Victoria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in zona centrala a orasului.

Hotelul Arizona este clasificat cu 3 stele de confort si este situat intr-o zona linistita, la aproximativ 13 km de Aeroportul International Traian Vuia si la numai 2 km de centrul orasului.

Hotelul Elisei este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute de aeroportul Traian Vuia si la 5 minute de centrul orasului.

Hotelul Royal Plaza este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 5 minute de centrul orasului si la 10 minute de aeroportul Traian Vuia.

Hotelul NH Timisoara este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 7 km de Aeroportul Internaţional Traian Vuia.

Pensiunea Timisoara este clasificata cu 3 de confort si este situata la 5 minute de Gara de Nord Timisoara si la 30 minute de Aeroportul Timisoara.

Pensiuneal Frank Sydney este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in apropierea centrului Timisoarei.

Hotelul Tristar este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str.Aries, Nr.19, Timisoara, Jud. Timis.

Hotel Apollo este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 5 minute de centrul orasului, iar complexele Kappa, Euro si Terra sunt la numai 500 metri de hotel.

Despre Timisoara

Timisoara

Timisoara se numara printre cele mai mari orase ale Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, multitudinea de obiective turistice dar si existenta mai multor cladiri cu arhitectura burgheza construite de familiile bogate in secolul trecut fac din Timisoara destinatia ideala pentru o vacanta.