Cazare Timisoara, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Timisoara.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Imperial este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la o distanta de aproximativ 5 minute de entrul orasului si de centrul comercial Iulius Mall.

Hostel Doria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat intr-un cartier rezidential linistit, la 2 km de centrul orasului.

Hotel Boavista este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la doar 5 minute de centrul orasului, langa stadionul Dan Paltinisanu.

Hotelul Boca junior este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de mers cu maşina de cele mai importante institutii ale orasului.

Hotelul Perla d'Oro este clasificat cu 3 stele de confort si face parte din Complexul Perla, la numai 1 kilometru de centrul orasului.

Hotelul Perla este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 500 de metri de centrul istoric si la 1 Km. de stadionul Dan Paltinisanu.

Hotelul Perla corp B este clasificat cu 3 stele de confort si face parte din complexul Perla. Hotelul este situat in imediata apropiere a centrului orasului.

Hotelul Ramina este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 2 km de aeroportul Traian Vuia si 5 minute de centrul orasului Timisoara, fiind o locatie atractiva pentru turisti dar si pentru oamenii de afaceri.

Hotel Koronna este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de Gara de Nord si la 30 de minute de aeroportul international Traian Vuia.

Hotelul Best Western Ambasador este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 20 de minute de Aeroportul Traian Vuia si la numai 5 minute de centrul istoric al Timisoarei.

Hotelul Rocco este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe drumul european E70 la numai 13 km de Timisoara si la numai 2 km de orasul Recas.

Hotelul Iosefin Residence este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea centrului Timisoarei, langa biserica din Piata Sinaia.

Hotelul North Star Continental este situat la adresa: B-dul Revolutiei 1989, Nr. 5, 300054,in centrul orasului,la 10 km de Aeroportul Traian Vuia.

Hotel 2000 este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la intrarea in municipiul Timisoara, pe DN 6, la 6 km de centrul orasului.

Hotelul Strelitia este cotat cu 3 stele de confort si este situat pe drumul European E70, la cinci minute de centrul Timisoarei, in apropierea Muzeului Satului Banatean si a Gradinii Zoologice.

«123»

Despre Timisoara

Timisoara

Timisoara se numara printre cele mai mari orase ale Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, multitudinea de obiective turistice dar si existenta mai multor cladiri cu arhitectura burgheza construite de familiile bogate in secolul trecut fac din Timisoara destinatia ideala pentru o vacanta.