Cazare Timisoara, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Timisoara.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Euro este clasificat cu 3 stele de confort si este situat langa centrul vechi al orasului, langa Parcul Poporului si fabrica de bere Timisoreana.

Hotelul Angellis este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de centrul orasului, in apropierea centrului comercial Iulius Mall.

Hotelul Excelsior este clasificat cu 4 stele de confort si este situat aproape de Parcul Doina si de Piata Balcescu.

Hotelul Larissa Timisoara este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat la doar 15 minute de aeroport si 10 minute de centrul istoric.

Hotel Reghina Blue este clasificat cu 4 stele de confort si este asezat strategic la mica distanta de stadionul din Timisoara, la doar 4 Km de Gara de Nord si la 10 minute de Aeroportul International Timisoara.

Hotel President este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la cateva minute de centrul istoric al orasului.

Hotelul Adriatico este cotat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute pana in centrul orasului si in imediata apropiere a centrului comercial Iulius Mall.

Hotelul Arta este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat langa Gradina Zoologica din Timisoara.

Hotelul Aurelia  este clasificat cu 3 stele de confort si este situat vis-a-vis de magazinul Metro.

Pensiunea Ana Maria este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la doar 4 km de centrul orasului si la numai 3 minute de complexul comercial Iulius Mall.

Hotel Casa de la Rosa este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat in zona rezidentiala a orasului Timisoara, la 10 minute de centrul orasului.

Hotelul Club Senator este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1 km de Timisoara si tot atat fata de Aeroportul International Timisoara.

Hotelul Delpack este cotat cu 4 stele de confort si este amplasat in centrul istoric al orasului, in imediata apropiere a Catedralei Ortodoxe si a Operei Nationale Timisoara. 

Hotelul IQ este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 4 km de centrul orasului si la 10 km de aeroportul Traian Vuia.

Hotelul Lido este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 15 minute de centrul orasului si in imediata apropiere a stadionului Dan Paltinisanu.

Hotel Neon este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat pe artera principala a orasului Timisoara, in apropierea centrului comercial Iulius Mall si a hypermarketului Real.

Hotelul Novera este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 2 kilometri de centrul orasului, in imediata apropiere a stadionului Dan Paltinisanu.

Hotel Pacific este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea Aeroportului Traian Vuia.

Hotelul Tresor este cotat cu 4 stele de confort si este localizat la cateva minute de centrul orasului.

Hotel Valentina este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la mai putin de un sfert de ora de Aeroportul Traian Vuia, in partea centrala a orasului, in Complexul Studentesc.

Hotelul Arinis este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la doar 1km de centrul Timisoarei.

Hotelul Victoria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in zona centrala a orasului.

Hotelul Arizona este clasificat cu 3 stele de confort si este situat intr-o zona linistita, la aproximativ 13 km de Aeroportul International Traian Vuia si la numai 2 km de centrul orasului.

Hotelul Elisei este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute de aeroportul Traian Vuia si la 5 minute de centrul orasului.

Hotelul Royal Plaza este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 5 minute de centrul orasului si la 10 minute de aeroportul Traian Vuia.

Hotelul NH Timisoara este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 7 km de Aeroportul Internaţional Traian Vuia.

Pensiunea Timisoara este clasificata cu 3 de confort si este situata la 5 minute de Gara de Nord Timisoara si la 30 minute de Aeroportul Timisoara.

Pensiuneal Frank Sydney este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in apropierea centrului Timisoarei.

Hotelul Tristar este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str.Aries, Nr.19, Timisoara, Jud. Timis.

Hotel Imperial este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la o distanta de aproximativ 5 minute de entrul orasului si de centrul comercial Iulius Mall.

Hostel Doria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat intr-un cartier rezidential linistit, la 2 km de centrul orasului.

Hotel Boavista este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la doar 5 minute de centrul orasului, langa stadionul Dan Paltinisanu.

Hotelul Boca junior este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de mers cu maşina de cele mai importante institutii ale orasului.

Hotelul Perla d'Oro este clasificat cu 3 stele de confort si face parte din Complexul Perla, la numai 1 kilometru de centrul orasului.

Hotelul Perla este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 500 de metri de centrul istoric si la 1 Km. de stadionul Dan Paltinisanu.

Hotelul Perla corp B este clasificat cu 3 stele de confort si face parte din complexul Perla. Hotelul este situat in imediata apropiere a centrului orasului.

Hotelul Ramina este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 2 km de aeroportul Traian Vuia si 5 minute de centrul orasului Timisoara, fiind o locatie atractiva pentru turisti dar si pentru oamenii de afaceri.

Hotel Koronna este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de Gara de Nord si la 30 de minute de aeroportul international Traian Vuia.

Hotelul Best Western Ambasador este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 20 de minute de Aeroportul Traian Vuia si la numai 5 minute de centrul istoric al Timisoarei.

Hotelul Rocco este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe drumul european E70 la numai 13 km de Timisoara si la numai 2 km de orasul Recas.

Hotelul Iosefin Residence este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea centrului Timisoarei, langa biserica din Piata Sinaia.

Hotelul North Star Continental este situat la adresa: B-dul Revolutiei 1989, Nr. 5, 300054,in centrul orasului,la 10 km de Aeroportul Traian Vuia.

Hotel Apollo este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 5 minute de centrul orasului, iar complexele Kappa, Euro si Terra sunt la numai 500 metri de hotel.

Hotel 2000 este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la intrarea in municipiul Timisoara, pe DN 6, la 6 km de centrul orasului.

Hotelul Strelitia este cotat cu 3 stele de confort si este situat pe drumul European E70, la cinci minute de centrul Timisoarei, in apropierea Muzeului Satului Banatean si a Gradinii Zoologice.

«1»

Despre Timisoara

Timisoara

Timisoara se numara printre cele mai mari orase ale Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, multitudinea de obiective turistice dar si existenta mai multor cladiri cu arhitectura burgheza construite de familiile bogate in secolul trecut fac din Timisoara destinatia ideala pentru o vacanta.