Cazare Timisoara, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Timisoara.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Timisoara este clasificata cu 3 de confort si este situata la 5 minute de Gara de Nord Timisoara si la 30 minute de Aeroportul Timisoara.

Hotelul Larissa Timisoara este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat la doar 15 minute de aeroport si 10 minute de centrul istoric.

Pensiunea Ana Maria este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la doar 4 km de centrul orasului si la numai 3 minute de complexul comercial Iulius Mall.

Hotelul Arizona este clasificat cu 3 stele de confort si este situat intr-o zona linistita, la aproximativ 13 km de Aeroportul International Traian Vuia si la numai 2 km de centrul orasului.

Hostel Doria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat intr-un cartier rezidential linistit, la 2 km de centrul orasului.

Hotelul Arinis este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la doar 1km de centrul Timisoarei.

Hotelul Elisei este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute de aeroportul Traian Vuia si la 5 minute de centrul orasului.

Hotel 2000 este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la intrarea in municipiul Timisoara, pe DN 6, la 6 km de centrul orasului.

Hotel Euro este clasificat cu 3 stele de confort si este situat langa centrul vechi al orasului, langa Parcul Poporului si fabrica de bere Timisoreana.

Pensiuneal Frank Sydney este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in apropierea centrului Timisoarei.

Hotel Valentina este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la mai putin de un sfert de ora de Aeroportul Traian Vuia, in partea centrala a orasului, in Complexul Studentesc.

Hotel Koronna este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de Gara de Nord si la 30 de minute de aeroportul international Traian Vuia.

Hotelul IQ este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 4 km de centrul orasului si la 10 km de aeroportul Traian Vuia.

Hotelul Strelitia este cotat cu 3 stele de confort si este situat pe drumul European E70, la cinci minute de centrul Timisoarei, in apropierea Muzeului Satului Banatean si a Gradinii Zoologice.

Hotelul Club Senator este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1 km de Timisoara si tot atat fata de Aeroportul International Timisoara.

«123»

Despre Timisoara

Timisoara

Timisoara se numara printre cele mai mari orase ale Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, multitudinea de obiective turistice dar si existenta mai multor cladiri cu arhitectura burgheza construite de familiile bogate in secolul trecut fac din Timisoara destinatia ideala pentru o vacanta.