Cazare Timisoara, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Timisoara.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Euro este clasificat cu 3 stele de confort si este situat langa centrul vechi al orasului, langa Parcul Poporului si fabrica de bere Timisoreana.

Hotel President este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la cateva minute de centrul istoric al orasului.

Hotelul Adriatico este cotat cu 3 stele de confort si este situat la 10 minute pana in centrul orasului si in imediata apropiere a centrului comercial Iulius Mall.

Hotelul Arta este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat langa Gradina Zoologica din Timisoara.

Hotelul Aurelia  este clasificat cu 3 stele de confort si este situat vis-a-vis de magazinul Metro.

Pensiunea Ana Maria este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la doar 4 km de centrul orasului si la numai 3 minute de complexul comercial Iulius Mall.

Hotel Casa de la Rosa este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat in zona rezidentiala a orasului Timisoara, la 10 minute de centrul orasului.

Hotelul Club Senator este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 1 km de Timisoara si tot atat fata de Aeroportul International Timisoara.

Hotelul IQ este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 4 km de centrul orasului si la 10 km de aeroportul Traian Vuia.

Hotelul Larissa Timisoara este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat la doar 15 minute de aeroport si 10 minute de centrul istoric.

Hotel Neon este clasificat cu 3 stele de confort si este localizat pe artera principala a orasului Timisoara, in apropierea centrului comercial Iulius Mall si a hypermarketului Real.

Hotel Pacific este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea Aeroportului Traian Vuia.

Hotel Valentina este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la mai putin de un sfert de ora de Aeroportul Traian Vuia, in partea centrala a orasului, in Complexul Studentesc.

Hotelul Arinis este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la doar 1km de centrul Timisoarei.

Hotelul Victoria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in zona centrala a orasului.

«123»

Despre Timisoara

Timisoara

Timisoara se numara printre cele mai mari orase ale Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, multitudinea de obiective turistice dar si existenta mai multor cladiri cu arhitectura burgheza construite de familiile bogate in secolul trecut fac din Timisoara destinatia ideala pentru o vacanta.