Cazare Timisoara, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Timisoara.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Angellis este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de centrul orasului, in apropierea centrului comercial Iulius Mall.

Hotelul Delpack este cotat cu 4 stele de confort si este amplasat in centrul istoric al orasului, in imediata apropiere a Catedralei Ortodoxe si a Operei Nationale Timisoara. 

Hotelul Excelsior este clasificat cu 4 stele de confort si este situat aproape de Parcul Doina si de Piata Balcescu.

Hotelul Lido este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 15 minute de centrul orasului si in imediata apropiere a stadionului Dan Paltinisanu.

Hotelul Novera este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 2 kilometri de centrul orasului, in imediata apropiere a stadionului Dan Paltinisanu.

Hotel Reghina Blue este clasificat cu 4 stele de confort si este asezat strategic la mica distanta de stadionul din Timisoara, la doar 4 Km de Gara de Nord si la 10 minute de Aeroportul International Timisoara.

Hotelul Tresor este cotat cu 4 stele de confort si este localizat la cateva minute de centrul orasului.

Hotelul NH Timisoara este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 7 km de Aeroportul Internaţional Traian Vuia.

Hotelul Boca junior este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de mers cu maşina de cele mai importante institutii ale orasului.

Hotelul Perla este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 500 de metri de centrul istoric si la 1 Km. de stadionul Dan Paltinisanu.

Hotel Koronna este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de Gara de Nord si la 30 de minute de aeroportul international Traian Vuia.

Hotelul Best Western Ambasador este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 20 de minute de Aeroportul Traian Vuia si la numai 5 minute de centrul istoric al Timisoarei.

Hotelul Rocco este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe drumul european E70 la numai 13 km de Timisoara si la numai 2 km de orasul Recas.

Hotelul Iosefin Residence este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea centrului Timisoarei, langa biserica din Piata Sinaia.

Hotelul North Star Continental este situat la adresa: B-dul Revolutiei 1989, Nr. 5, 300054,in centrul orasului,la 10 km de Aeroportul Traian Vuia.

«123»

Despre Timisoara

Timisoara

Timisoara se numara printre cele mai mari orase ale Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, multitudinea de obiective turistice dar si existenta mai multor cladiri cu arhitectura burgheza construite de familiile bogate in secolul trecut fac din Timisoara destinatia ideala pentru o vacanta.