Cazare Tulcea, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Tulcea. INFO-HOTELURI.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Rex este clasificat cu 4 stele de comfort si este situat in centrul orasului Tulcea la intersectia marilor artere rutiere ce strabat orasul.  

Hotel Esplanada este clasificat cu 4 stele de comfort si se afla pozitionat pe faleza Dunarii la numai 2 km de centrul orasului.

Hotel Wels este clasificat cu 4 stele de comfort si se afla amplasat pe malul Dunarii oferind o priveliste de vis perfecta pentru vacanta dumneavoastra. 

Hotel plutitor Serano este clasificat cu 4 stele de comfort si este cel mai nou dintre hotelurile plutitoare din Delta Dunarii, indeplinind toate standardele de comfort si siguranta. 

Hotel Egreta este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat in zona centrala a orasului Tulcea.

Hotel Insula este clasificat cu 3 stele de comfort situat  la numai 1,5 Km de centrul orasului Tulcea.

«1»

Despre Tulcea

Tulcea

Tulcea este cea mai mare localitate a judetului Tulcea. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Muzeul de stiinte naturale Delta Dunarii, Muzeul de Arta, Piata Civica, Delta Dunarii, Parcul Personalitatilor.