Cazare Vatra Dornei, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Vatra Dornei.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Casa di David este cotata cu 4 stele de confort si este situata in centrul municipiului Vatra Dornei in vecinatatea Primariei si a Garii Bai.

Pensiunea La Bella Vista este situata langa izvoarele de apa minerala Poiana Negri, localitatea Dorna Cadrenilor, Suceava. Plata la Receptie. Fara Comision.

Hotelul Belvedere este cotata cu 4 stele de confort si este situat la 5 min de Gara Bai si Parcul Central, respectiv la 10 min de Partia de Ski Parc.

Pensiunea vanatorul este cotata cu 4 stele de confort si este situata in depresiunea Dornelor, intre Pasul Mestecanis si Pasul Tihuta.

Hotelul Bradul este cotat cu 3 stele de confort si este situat in centrul localitatii in apropierea garii.

Pensiunea Iris este cotata cu 4 stele de confort si este situata la 200 m de centrul statiunii,si la 2 km de partiile de schi.

«1»

Despre Vatra Dornei

Vatra Dornei

Vatra Dornei este o localitate turistica foarte cautata datorita apelor termale, climei, peisajului si a partiilor de schi. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Puncte de interes pentru turisti: Festivalul Serbarile Zapezii, Festivalul Porniti Plugul Feti Frumosi.