Cazare Vatra Dornei, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Vatra Dornei.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Bradul este cotat cu 3 stele de confort si este situat in centrul localitatii in apropierea garii.

Pensiunea La Bella Vista este situata langa izvoarele de apa minerala Poiana Negri, localitatea Dorna Cadrenilor, Suceava. Plata la Receptie. Fara Comision.

Pensiunea vanatorul este cotata cu 4 stele de confort si este situata in depresiunea Dornelor, intre Pasul Mestecanis si Pasul Tihuta.

Hotelul Belvedere este cotata cu 4 stele de confort si este situat la 5 min de Gara Bai si Parcul Central, respectiv la 10 min de Partia de Ski Parc.

Pensiunea Casa di David este cotata cu 4 stele de confort si este situata in centrul municipiului Vatra Dornei in vecinatatea Primariei si a Garii Bai.

Pensiunea Iris este cotata cu 4 stele de confort si este situata la 200 m de centrul statiunii,si la 2 km de partiile de schi.

«1»

Despre Vatra Dornei

Vatra Dornei

Vatra Dornei este o localitate turistica foarte cautata datorita apelor termale, climei, peisajului si a partiilor de schi. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Puncte de interes pentru turisti: Festivalul Serbarile Zapezii, Festivalul Porniti Plugul Feti Frumosi.