Hoteluri Bucuresti, Rezervari hoteluri Bucuresti.

Nu există hoteluri conform căutării dumneavoastră.

Unități de cazare recomandate

Hotelul Hemingway Residence este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 500 metri de centrul Bucurestiului,langa Teatrul de Arta Bucuresti.

Hotel Andy este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat langa Gara de Nord din Bucuresti si la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Residence Arc de Triomphe este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de RomExpo si la 15 minute de centrul vechi al capitalei.

Hotel Residence Domenii Plaza este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 300 m de Arcul de Triumf si la 15 minute de centrul vechi al orasului.

Despre Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti este cel mai populat oras si totodata centru industrial si cultural al Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Casa Poporului, Academia Romana, Universitatea Politehnica, Biblioteca Nationala, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu, Parcul tineretului.