Hotel Olanesti Apartments Baile Olanesti  

baile olanesti - Vezi harta

Hotel Olanesti Apartments este cotat cu 4 stele de confort si este situat la adresa: Str. Forestierilor, Nr. 11.

Descriere

Detalii hotel:13 apartamente cu 2 camere si 2 apartamente cu 3 camere,Incalzire sistem Redwell, imbunatateste circulatia sanguina, stimuleaza metabolismul, detoxifiaza aerul. Are efecte benefice pentru reumatism, asm, alergii si inatareste sistemul imunitar.
Detalii camereTelevizor,Frigider,Plita electrica,Prize internet,Telefon,Mobilier de foarte buna calitate din lemn,Balcoane pentru fiecare apartament,Termopane,Bucatarie complet utilata,Cabina dus dotata cu hidromasaj, radio, ventilato.

sus

Politici Hotel Olanesti Apartments

Check-in / Check-out

00:00 / 00:00

sus

Despre Baile Olanesti

Baile Olanesti

 Baile Olanesti este un oras in judetul Valcea, fiind situat pe valea Olanestiului, fiind inconjurat de muntii Gerea, Folea si Caprareata.  Info-Hoteluri va ofera posibilitatea sa beneficiati de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision.Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes.  De asemenea, si obiectivele turistice fac ca Baile Olanesti sa reprezinte o alegere inteleapta: Casa Memoriala Anton Pann, Biserica lui Horea, Cheile Olanestiului, Parcul National Buila Vanturarita.