Hotel Ramada Pitesti  

localitatea Pitesti, str. Calea Bucuresti, Nr.31. - Vezi harta

Hotel Ramada ofera clientilor servicii de calitate într-un mediu modern, discret şi primitor. Arhitectura moderna a hotelului defineste de la inceput un loc atragator in care atentia la confort si detaliu primeaza. Hotelul imbina businessul cu relaxarea intr-un mod de succes oferind clientilor:

Descriere

Cazare in 135 camere(Junior Suite, Standard Queen, Standard Twin, Executive Queen, Executive Twin, Apartament, Apartament Prezidential)

Centrul de conferinta este format din 7 sali multifunctionale - Diamond Ballroom, Safir, Smarald, Onix, Opal,Ametist,Topaz) putand gazdui de la 30 la 500 participanti.

Centrul de conferinte poate găzdui in salile sale evenimente precum: seminarii, conferinţe de presă, şedinţe executive, traininguri, teambuilding, recepţii, nunţi, banchete, botezuri.

Toate salile sunt mobilate modern si sunt dotate cu echipament tehnic performant, laptopuri, televizoare cu ecran LCD, video proiector, instalaţie sunet, etc. Sala Diamond Ballroom are o capacitate are o capacitate de 500 persoane, si este echipata cu cele mai moderne sisteme audio si video pentru ca toate evenimentele sa se desfasoare cu succes.

sus

Facilități oferite de Hotel Ramada

  • restaurant
  • terasa
  • bar
  • cafenea
sus

Politici Hotel Ramada

Check-in / Check-out

00:00 / 00:00

sus

Despre Pitesti

Pitesti

Orasul Pitesti este situat in partea central-sudica a Romaniei. Prin Info-Hoteluri Pitesti puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii Turistice: Galeriile de Arta si Arta Naiva, Muzeul Judetean, Teatrul Alexandru Davila, Fantana Muzicala dar si evenimente culturale ca Simfonia Lalelelor, Zilele Pitestiului.

Alta unitati de cazare Pitesti:

Hoteluri Pitesti, Pensiuni Pitesti, Vile Pitesti.