McPietroasa Buzau  

buzau - Vezi harta

Hotel McPietroasa este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la adresa: comuna Tisau, s at Hales - Buzau, la aproximativ, 28 de km de oras.

Descriere

Detalii hotel: 20 de camere si apartamente, restauranul McPietroasa cu o capacitate de 150 de locuri, piscina, sauna, sala de jocuri, sala de forta, crama, terase, sala de conferinte, piscina in aer liber, sauna, sala de forta, sala de jocuri unde va puteti relaxa jucand tenis de masa, biliard, bowling, darts.
Detalii camere:aer conditionat, minibar, telefon intern si international, televizor cu programe prin cablu, room-service.

sus

Politici McPietroasa

Check-in / Check-out

00:00 / 00:00

sus

Despre Buzau

Buzau

Localitatea Buzau se afla pe malul raului Buzau si este resedinta si cel mai mare oras a judetului cu acelari nume. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Parcul Crang, Casa Vergu-Manaila, rezervatia Vulcanii Noroiosi, Focul viu de la Lopatari.