Pensiunea Panicel Rasnov  

RASNOV - Vezi harta

Pensiunea Panicel este cotata cu 4 stele de confort si este situata la adresa: DN 73A Brasov-Bran la 2 Km de orasul Rasnov si la 0,5 km de Drumul National.

Descriere

Detalii pensiune:se intinde peun domeniu de aprox. 70.000 mp,si va pune la dispozitie 61 camere + 4 apartamente, totalizand 130 locuri, cursuri de echitatie cu un instructor autorizat,restaurant,internet wireless, sala de conferinte,.
Detalii camere Panicel:balcon, baie moderna si TV satelit.
Bcurati-va de liniste sau relaxare, o partida de pescuit, o plimbare cu trasura sau chiar cursuri de echitatie cu un instructor autorizat echitatie copii cu ponei.

sus

Politici Pensiunea Panicel

Check-in / Check-out

00:00 / 00:00

sus

Despre Rasnov

Rasnov

Rasnov este a treia statiune de interes national din judetul Brasov dupa Poiana Brasov si Predeal la 25 km de Brasov 650 m altitudine.  Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Cetatea Rasnovului cat si evenimente culturale: Serbarile Zapezii, Festivalul Off Road.