Pensiunea Veronica Baile Felix  

Rezervă

Baile Felix - Vezi harta

Pensiunea Veronica este cotata cu 3 stele de confort si este situata la adresa: Baile Felix, str. Primaverii nr. 9A, Bihor, in imediata apropiere a strandurilor Felix, la doi pasi de centrul statiunii si lacul cu nuferi.

Descriere

Detalii Pensiune: 10 spatii de cazare, internet wireless gratuit, minibar, acces la terasa cu grill, acces la bucatarie pentru clienti, bar, spalatorie, sala conferinte, parcare gratuita.
Detalii camere: 6 camere double, 3 camere triple si 1 apartament cu pat matrimonial, televizor, aer conditionat, baie in camera.

 

 

 

sus

Politici Pensiunea Veronica

Check-in / Check-out

00:00 / 00:00

sus

Detalii camere

Prețurile sunt afișate pentru perioada 01 ianuarie 2013 - 01 ianuarie 2014.

Alegeți perioada de cazare: -

Nr. Cameră Stele Preț/noapte Facilități suplimentare

single

Capacitate: 1 persoană
 
90 lei

dubla twin

Capacitate: 2 persoane
 
120 lei

Prețul include TVA 9% și taxa de oraș 1%.

  • Rezervă telefonic:
  • 0371.781.580

numar cu tarif normal

sus

Despre Baile Felix

Baile Felix

Aflata in judetul Bihor, Baile Felix este o localitate si o statiune balneo-climatica, aflandu-se la o distanta de 8 km e municipiul Oradea. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflate in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes: Strandul cu apa termala Apollo, Rezervatia Naturala "Paraul Peta" si diferite biserici.